Ügyfeleink mondták rólunk

Ez egy nagyszerű cég, amely mindig tartja magát az egyezségekhez. Jó együtt dolgozni a DD Solutions Team-mel, a kommunikáció jó, a fuvarszervezők esténként is elérhetőek.
Minden szállítmányozó cég rugalmas, de ez a cég még inkább.
Ezek megmutatkoztak az ár-érték viszonylatában és a rugalmasságukban is.
„Value added” service. Ezt nyújtja a DD Solutions Team. Gyorsan és időben reagálnak a kívánságainkra. Együtt gondolkodnak és segítenek a megoldásokban. Szolgáltatásaik túlmutatnak az „A-ból, B-be” való szállításon. Először a megoldások, majd később a problémák leküzdése után elemzések. Úgy tekintenek ügyfeleinkre, mint a saját ügyfeleikre.
A DD Solutions Team a szakmaiságával, rugalmasságával és határozottságával különbözteti meg magát a többiektől. Ez egy, a két lábbal a földön álló vállalkozás.

Csákvári Máté

Pontos, gyorsan reagáló, megbízható, emberközpontú, barátságos, jó problémamegoldó!

Könyves Andrea

Számomra fontos, hogy a hozzám tartozó árukat biztonságban tudjam szállításuk során. Ennek elengedhetetlen feltétele a jó kapcsolaton túl az elérhetőség, a naprakész információáramlás és a rugalmasság. A DD Solutions Team csapatát bármikor el tudom érni és minden esetben pontos információt kapok az áru aktuális helyzetéről. A kiadott munkákat nagyon precízen elvégzik, az áru felvételek és lerakások a megbeszélt időben történnek meg! Lényegesnek tartom az árajánlatkérésekre való gyors reagálást, a személyre szabott kiszolgálást és a versenyképes árakat is! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Endresz Judit

A DD Solutions Team igazi szolgáltatása nem abban áll, hogy szinte mindig megkapom az elérhető legjobb piaci árat. Ennél fontosabb számomra, hogy a megbízható alvállalkozóiknak köszönhetően biztos kezekben van az áru, tartják a határidőket, és bármilyen probléma is merülne fel, azonnal megoldják. Ott és akkor igazán erősek, ahol és amikor mások már feladják, mert nincs autó, túl problémás a fuvar vagy éppen lejár a munkaidő. Mindehhez társul a munkatársak személyes törődése, szakmai tapasztalata és végletekig lelkiismeretes hozzáállása. Egy ilyen vállalkozás csak sikerre lehet ítélve.

Alpek Gábor

„Ahhoz, hogy egy szállítmányozó cég hatékonyan működjön fontos, hogy mind saját maga, mind pedig partnerei, megbízói elégedettek legyenek a munkájával.

Mi is a titka a DD Solution Team-nek? Én, mint MEGBÍZÓ, miért vagyok tökéletesen elégedett munkájukkal?

Három fontos szempontot emelnék ki, melyek általában befolyásolják döntéseimet.

Bár cégem számára nagyon fontos a költségek alacsony szinten tartása, mégsem jelenthetem ki egyértelműen, hogy a döntésemet egyértelműen csak az árszint befolyásolja. Számomra legfontosabb szempont a megbízhatóság. A szállítmányozó csak akkor lehet megbízható, ha alvállalkozói is azok, hiszen a fuvarmegbízás lebonyolításának milyenségét a teljesítés, a végrehajtás színvonala igen jelentős mértékben befolyásolja. A harmadik és tapasztalatom szerint dobogós helyet elfoglaló szempont a kapcsolat a szállítmányozó és MEGBÍZÓja között. Ha a vonal másik végén mindig egy jókedvű, udvarias és segítőkész hang válaszol (jelen esetben ez mindig garantált), fél siker mindkét fél számára. Bár a DD Solution csapatával csak rövid ideje dolgozunk együtt (megalakulásuk óta) a cég egyik alapítójával viszont már évek óta. Bátran állítom, hogy ez a csapat profi munkát végez és szolgáltatást nyújt, mindezt megbízhatóan és versenyképes áron.”

Suszter Tünde

A DD Solutions Team Kft. partnerei vagyunk a kezdetek óta. Rendkívül meg vagyunk velük elégedve, hiszen bármilyen fuvarfeladatot könnyen és gyorsan megoldanak, legyen az akár ADR-es szállítmány. Nem egyszer fordult elő, hogy az utolsó pillanatban kértük a fuvar megszervezését, és minden esetben elintézték, hogy az áru időben odaérjen a rendeltetési helyre.
Köszönjük a rugalmasságot, a gyorsaságot, és nem utolsó sorban a kedvességeteket!

Szinak Renáta

Miért jó Önökkel dolgozni:

  • rendkívül rugalmasak, minden problémára igyekeznek a lehető legrövidebb időn belül megoldást találni
  • maga a folyamat megbízhatóan működik, egyszerű, szinte önműködő. Megrendeljük, maguk jönnek, kiszállítják, számlák, CMR-ek jönnek időben, ez segíti nagyban a borzasztó adminisztrációra fordított időt lecsökkenteni
  • a piaci árakhoz képest versenyképes ajánlataik vannak

Bánvölgyi Tibor